Támogasd!
Siemens Futóklub
Siemens Futóklub
A sport közösségformáló ereje a Siemens Zrt munkatársaira is hatással van. A Siemens Futóklub 2012 óta szervez közös futásokat azzal a céllal, hogy széles körben megszerettesse a kollégákkal a futást, és hogy egy igazán jó közösség alakuljon ki mindhárom telephelyünk munkatársaiból.

Évről évre csatlakozva a Siemens Önkéntes Közösséghez, egy-egy jó cél mögé állunk és futásunkkal igyekszünk támogatni egy jótékony szervezetet. Idén áprilisban harmadik alkalommal a SUHANJ! Alapítványnak ajánljuk futásunkat.

Szívből reméljük, hogy a jótékonysági futásunkkal hozzá tudunk járulni az alapítvány működéséhez! Az összegyűjtött adományainkból az alapítvány bővítheti a látássérült csoportoknak és végtaghiányos gyerekeknek szervezett úszóedzéseit, lendületet kaphat a fogyatékkal élő sportbarátoknak szervezett közösségi futóklubjuk is, illetve a segítségünkkel tovább fejleszthetik az ország első akadálymentes edzőtermét a SUHANJ! Fitnesst. Ezért csapatunk tagjai arra kérik barátaikat, munkatársaikat, ismerőseiket, hogy szimbolikusan maguk is fogadjanak örökbe egy kilométert a futásukból egy tetszőleges értékű adománnyal: támogatásaitokkal járuljatok hozzá ti is, hogy a SUHANJ! minél több sérült és fogyatékkal élő társunkkal oszthassa meg a mozgás örömét!

Köszönjük.

A Siemens Futóklub Suhangyalai:
…, Pintér Zsófia, ….
Előző sikeres adománygyüjtésem

Előző sikeres adománygyüjtésem
Vállalásom: 600.000 Ft
Itt tartok most: 2.000 Ft
Itt teljesítem: Vivicitta Félmaraton
100%
0 %
0%

Adományozók:
Nagygyörgy Andris
2018-03-06 10:09:15
2 000 Ft
Hajrá Siemens! Köszönjük.