Támogasd!
Őry István adománygyűjtő csúcsfutása
Őry István adománygyűjtő csúcsfutása
Május 20-án felfutok az Atlasz hegység és Észak-Afrika legmagasabb hegycsúcsára (Jbel Toubkal, 4167 méter). Életem egyik legkeményebb megmérettetésére készülük. Maratonon 2 óra 26 perc a legjobb időm, viszont ez egy merőben új kihívás lesz: egyrészt mert teljesen más felkszülést igényel, másrészt mert egy jótékonysági összefogást szeretnék indítani vele.

Szeretném, ha ez a teljesítmény mások számára is csúcs lenne. És ebben a ti segítségeteket is kérném. A 30 kilométeres magashegyi futásom felkészülési időszakában és a csúcstámadás ideje alatt 200 ezer forintot szeretnék összegyűjteni a SUHANJ! Alapítvány számára, hogy minél több fogyatékkal élő társunkkal oszthassák meg a mozgás örömét.

Arra kérem, minden barátomat, közeli vagy távoli ismerősömet, hogy jelképesen fogadja örökbe a futásom egy-egy kilométerét egy tetszőleges értékű adománnyal. Ha csatlakoztok a felhívásomhoz, akkor közösen tudunk hozzájárulni, hogy az alapítvány bővíthesse a látássérült csoportoknak és végtaghiányos gyerekeknek szervezett úszóedzéseit. Lendületet adhatunk a közösségi futóklubjukhoz, illetve tovább fejleszthetik az ország első akadálymentes edzőtermét a SUHANJ! Fitnesst is. A programjaikról mindennél többet mond ez a videó: https://vimeo.com/165333047

Azt remélem, hogy sokan álltok majd mellém pusztán az ügy miatt, hogy közösen tegyünk valami jót a fogyatékkal élő sporttársainkért. Köszönöm, ha így tesztek. Persze biztos van köztetek olyan is, akinek az is fontos, hogy milyen csomaggal hálálom meg a támogatók nagylelkűségét. Hát lássuk, hogy a segítségnyújtás örömén kívül mi vár még rád, ha önzetlen leszel:

(1) Ahogy mondtam, ez a kihívás a korábbiaktól teljesen eltérő felkészülést igényel. Követheted a felkészülésem és a csúcstámadást a Futólépés blog Facebook oldalán (https://www.facebook.com/futolepes), ahol egyébként rengeteg futással kapcsolatos szakmai anyagot is találhatsz tőlem. A támogatásod lehet, mondjuk, 2 mozijegy ára (4000 forint), és garantálom, a blogomon olyan izgalmas moziműsort szolgáltatok számodra a hegycsúcs eléréséig, melyre nem lesz panaszod. :)

(2) Ha felajánlasz 2-3 energiazselé árának megfelelő szabad erőforrást (pénzt; a szerkesztő megjegyzése), akkor a hálámon túl egy meghívóra is számíthatsz. A hazaérkezésem után élménybeszámolót tartok majd, melyen minden adományozót szívesen látok vendégként, és plusz egy főt is hozhatsz magaddal.

Adományozz egy tetszőleges összeget, hogy fogyatékkal élő sporttársaink is a lehető legtöbb alkalommal, és ideális körülmények között élhessék át a mozgás örömét. Adjunk nekik együtt erőt.

Nagyon köszönöm előre is, és tartsd velem a futólépést! ;)

István


Adományozás indítása a „Támogasd” gombra nymva, vagy ezen a linken: http://www.suhangyalok.hu/tamogatas/207

Vállalásom: 200.000 Ft
Itt tartok most: 3.000 Ft
Itt teljesítem: Jbel Toubkal hegy, Marokkó
100%
2 %
0%

Adományozók:
Nagygyörgy András
2018-04-23 18:52:18
3 000 Ft
Az Északi-sarkra! És még tovább!