Köszönjük!
Dikter József adománygyűjtő futása
Dikter József adománygyűjtő futása
Jótékony céllal állok rajthoz a 33. Spar Budapest Maraton 5 kilométeres futamán október 6-án. Szeretném a fizikai teljesítményemet egy jó ügy szolgálatába állítani, ezért csatlakoztam a Suhangyalok nevű jótékonysági futóközösséghez. A célom, hogy a futásommal 50 000 forintnyi adományt gyűjtsek össze a SUHANJ! Alapítvány fogyatékkal élőket segítő munkájához. Közös segítségnyújtásra hívom minden barátomat, rokonomat, munkatársat: adományaitokkal fogadjátok jelképesen örökbe a segítő futásom egy-egy szakaszát! Segítsünk együtt!

Meggyőződésem, hogy a sportolás a leghatékonyabb orvosság az egészségünk megőrzéséhez, fejlesztéséhez. Különleges ajándék mindehhez, ha valaki a testedzést közösségben végezheti. Ez a két dolog az, amiben a SUHANJ! Alapítvány a fogyatékkal élő társainknak segít: megosztja velük a mozgás örömét.

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek, valamint értelmi fogyatékkal élők számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó- és triatlonversenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel. Az alapítvány 2016-ban megnyitotta az ország első teljesen akadálymentes edzőtermét, a SUHANJ! Fitness-t is, ahol épek és fogyatékkal élő vendégek együtt mozoghatnak. Mindenkinek javaslom, hogy ismerje meg a programjaikat ebből a vidám videóból is: https://vimeo.com/165333047

Egyúttal minden barátomat arra kérem, hogy egy tetszőleges értékű adománynal támogassa a futásomat, ezenkívül pedig az alapítvány munkáját. Adjunk együtt erőt és lendületet a fogyatékkal élő társainkank!

Köszönöm.
József

Vállalásom: 50.000 Ft
Itt tartok most: 2.000 Ft
Itt teljesítem: 33. Spar Budapest Maraton, 5 km
100%
4 %
0%

Adományozók:
Anonim adományozó
2018-10-06 22:27:45
2 000 Ft
Hajrá József!