Támogasd!
Kara Renáta jótékonysági futása
Kara Renáta jótékonysági futása
Kara Renáta vagyok, 26 éves, egygyermekes gyeden lévő édesanya, a Magyar Honvédség tagja. A június 23-i II. Rácalmási Szigetfutáson a 11 km-es táv teljesítésével 50.000 Ft támogatást szeretnék összegyűjteni a fogyatékkal élő sportolást segítő SUHANJ! Alapítványnak. Közös segítségnyújtásra invitálom barátaimat, ismerőseimet és akár jóérzésű ismeretleneket is. Kérlek, adományaitokkal jelképesen fogadjátok örökbe egy-egy segítő szándékú kilométeremet.

Azzal, hogy adománygyűjtő futó, azaz Suhangyal lehetek, egy régi vágyam teljesül. Lassú futóként álmodni sem mertem arról, hogy pont azzal segíthetek másoknak, amiben én magam sem vagyok tökéletes. Rendszeresen futni gyermekem születése után 2017-ben kezdtem. Bevallom, mivel sosem teljesítettem a futásban kiemelkedően, sőt sokszor az átlagosért is megszenvedtem, így felnézek minden hátrányos helyzetű társamra, akik nehézségeik ellenére tesznek magukért, a jobb életért. Segíteni rajtuk, adományt gyűjteni számukra a SUHANJ! Alapítványon keresztül tiszteletem jeleként szeretnék.

Ami nekünk apró segítségnek tűnik, az fogyatékkal élő társaink számára az esély és a remény. Akkor döntöttem el, hogy adománygyűjtő futó vagyis SUHANGYAL szeretnék lenni, amikor egyik futóedzésem alkalmával egy kerekesszékes bácsi hangos hajrázással kísérte az előtte haladó lépteim, majd utánam kiabálta nevető hangon "A végén fuss egy kilométert helyettem is". Bár a bácsi ismeretlen, rengeteg alkalommal tette edzésem végére a "csak még egy kilométert".

Közös támogatásainkból A SUHANJ! Alapítvány bővítheti a látássérült csoportoknak és végtaghiányos gyerekeknek szervezett úszóedzéseit, lendületet adhatunk a közösségi futóklubjukhoz, illetve tovább fejleszthetik az ország első akadálymentes edzőtermét a SUHANJ! Fitnesst. A tevékenységükről bővebben ebben a videóban: https://vimeo.com/165333047

Adományaitokkal ehhez a munkához adhattok lendületet és bátorítást, a SUHANJ! Alapítványnak, hogy még több sérült és fogyatékkal élő társunkkal oszthassák meg a mozgás örömét.

Ha lehetőségeidhez mérten akár csak egy-egy mozijegy árával támogatjátok az ügyünket, már hatalmas segítséget nyújtotok. Köszönöm, hogy adományaitokkal jobbá teszitek mások szürke hétköznapjait.

Köszönettel
RenátaVállalásom: 50.000 Ft
Itt tartok most: 5.500 Ft
Itt teljesítem: II. Rácalmási Szigetfutás
100%
11 %
0%

Adományozók:
Anonim adományozó
2019-05-11 13:35:22
3 500 Ft


Terecskei Attila
2019-05-08 22:47:44
2 000 Ft
Remélem sikerül a cél. :)