Támogasd!
ÚJ NAP - ÚJ REMÉNYEK
ÚJ NAP - ÚJ REMÉNYEK
Köszöntünk a SUHANJ! Alapítvány ÚJ NAP - ÚJ REMÉNYEK akciójának oldalán

A SUHANJ! Alapítvány is csatlakozott az ország egyik legnagyobb jótékonysági megmozduláshoz, a 2020-as ÚJ NAP - ÚJ REMÉNYEK sétához. Október 3-án számos szimpatizánsunk, önkéntesünk és fogyatékkal élő sportolónk sétál fel a Széll Kálmán térről a Gellérthegy tetejére, hogy ott nézzék meg együtt a napfelkeltét. Mindössze 4 kilométeres túra lesz és 105 méter szintkülönbséggel. Elsőre nem tűnik különös küldetésnek, de a követeink tesznek bele egy kis extrát is: nem üres kézzel szeretnének ugyanis felérni a hegyre, hanem rengeteg támogatással, amit a barátaik, ismerőseik segítségével fognak összegyűjteni a következő hetekben a SUHANJ! Alapítvány céljaira.

Mi az a SUHANJ! Alapítvány?

A SUHANJ! Alapítvány 10 éve osztja meg a mozgás örömét fogyatékkal élő társainkkal. Az intergratív futó és úszóprogramok mellett 2016-ban megnyitottuk hazánk első akadálymentes edzőtermét is, a SUHANJ! Fitnesst, ahol együtt sportolhatnak ép és fogyatékkal élő vendégek. A nyitás óta közel 100 ezer vendégbelépést regisztráltunk a kivételes létesítményben. Azóta egyedülálló módon már kétszer is elnyertük a segítő szakma legnagyobb presztízsű elismerését, a Civil Díjat.

Miért sétálunk?

Az elnyúló és várhatóan további hullámokban visszatérő koronavírus SUHANJ! Fitnesst is komoly kihívások elé állítja. Követeink, azért vesznek részt az ÚJ NAP - ÚJ REMÉNYEK jótékonysági sétán, mert segíteni szeretnének ebben a helyzetben.

105 méterért 105 ezer forint – Segíts te is felemelkedni!

Suhangyalaink 4 kilométert gyalogolnak október 3-án hajnalban a Széll Kálmán térről a Gellérthegy csúcsára, a kettő között pontosan 105 méter a szintkülönbség. Ezzel a 105 méteres emelkedéssel mindannyian 105.000 forintnyi adományt szeretnének összegyűjteni SUHANJ! Fitness extra kiadásaira.

Segíts nekik Te is egy adománnyal, hogy elérjék a céljukat! Nem maguknak kérnek, hanem azért, hogy újabb százezreknek adhassunk erőt a SUHANJ! Fitnessben.

Köszönjük.

Felajánlásodat a „Támogasd” gombra vagy az alábbi linkre kattintva küldheted el: http://www.suhangyalok.hu/tamogatas/387


Vállalásom: 105.000 Ft
Itt tartok most: 0 Ft
Itt teljesítem: ÚJ NAP - ÚJ REMÉNYEK
100%
0 %
0%

Adományozók: