Támogasd!
Timothy jótékonysági futása
Timothy jótékonysági futása
A hihetetlen SUHANJ! csapat látássérült és mozgásukban korlátozott társainknak segít, hogy ők is élvezhessék a sportot, a mozgás örömét.  Én is fontosnak tartom ennek az ügynek a támogatását, ezért őket képviselve, adománygyűjtő futóként állok rajthoz a 35. SPAR Budapest Maratonon, 5 kilométert fogok lefutni.  Kifejezetten a SUHANJ! úszóprogramjaihoz szeretném a támogatásotokat kérni, amelyik látássérülteknek, valamint végtaghiányos gyermekeknek biztosítja az úszás kedvező hatásait, a fizikai fejlődést és persze a játékos, örömteli mozgás élményét.  

Kérlek Titeket, barátaim és kollégáim, hogy csatlakozzatok hozzám ebben a célomban, és segítsetek adományaitokkal  a SUHANJ Alapítvány számára!  Segítségetekkel nagy lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy a sport mindenki számára elérhető legyen.

Nagyon köszönöm.
Timothy R. Howe

Ebből a videóból megtudhatod, milyen élményekhez járulhatsz hozzá akár csak egy mozijegy vagy egy üveg bor árával.
Kattints a "Támogasd!" gombra vagy a következő linkre, ahol megteheted a felajánlásodat: www.suhangyalok.hu/tamogatas/409

*** Megjegyzés***
Ezt a jótékonysági akciót a 35. Spar Budapest Maraton futóversenyre készülve indítottam. Természetesen folyamatosan követem a COVID-19 koronavírus fejleményeket, hiszen csakis biztonságos keretek között állok majd rajthoz. Ha az esemény elmarad vagy úgy ítélem meg, hogy nem tudják biztonságosan megszervezni, én akkor is teljesítem októberben a vállalt futótávomat – ezzel is megköszönve az adományokat, amiket a SUHANJ! Alapítvány céljaira ajánlotok fel.

Vállalásom: 60.000 Ft
Itt tartok most: 0 Ft
Itt teljesítem: 35. Spar Budapest Marathon
100%
0 %
0%

Adományozók: