Támogasd!
Péter Mátyás A Körön is önzetlen
Péter Mátyás A Körön is önzetlen
-Tiszteld a távot-

Sokszor hallottam már, mégsem tudtam igazán magamévá tenni a gondolatot.

Nemrég jöttem rá, hogy engem nem a tisztelet érzése segít a felkészülésben vagy egy hosszú táv teljesítése közben. Számomra van egy sokkal meghatározóbb érzés:

A hála.

Hálával tartozom Istennek azért, hogy egészséges vagyok és futhatok. Hálás vagyok a családomnak, hogy elfogadják ezt az időigényes hobbyt és támogatnak a céljaim elérésében. Halás vagyok azért, hogy fefeldezhetem a világ szépségeit ilyen módon is, megmászhatom a hegyeket, eldugott ösvényeken járhatok.

Azt, hogy milyen hosszú futásra nevezek be, csupán a felkészülésre fordított idő és energia határozza meg. Most egy 152 kilométeres útra készülök, december 7-én elindulok A Körön.

Vannak olyan embertársaink, akiknek az egészségi állapota, ennek a töredékét sem teszi lehetővé, mégis mindent megtesznek, hogy mozoghassanak. Nekik segít a SUHANJ! Alapítvány. Hát nekik igazán kijár a tisztelet! Ezen a kampányon keresztül most te is segíthetsz neki! A futásomat nekik ajánlom: a látássérült, kerekesszékes és értelmi fogyatékkal élő sporttársaimnak.

Jelképesen eladásra bocsátom a futásom egy-egy kikométerét, így pár doboz sör vagy egy mekis menü áráért, most te is részese lehetsz ennek a kalandnak és támogathatod a SUHANJ! munkáját, hogy a jövőben még több fogyatékkal élő társunkkal oszthassák meg a mozgás örömét.

Köszönöm.

Péter Mátyás

------

Adományodat a nagy kék Támogasd gombra vagy a következő linkre kattintva tudod felajánlani: www.suhangyalok.hu/tamogatas/430

A SUHANJ! Alapítvány hiánypótló munkájáról ebből a videóból tudhatsz meg többet.Előző sikeres adománygyüjtésem
Vállalásom: 152.000 Ft
Itt tartok most: 12.000 Ft
Itt teljesítem: A Kör, december 7.
100%
8 %
0%

Adományozók:
P.Ági
2020-11-17 20:43:41
5 000 Ft


Anonim adományozó
2020-11-17 18:27:12
2 000 Ft


Matyi
2020-11-10 18:15:26
5 000 Ft